Asuna's Sketchbook

Asuna's Sketchbook

Blog, Illusztrációk, Webdesign sablonok, Segédletek

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
❤ Blogbejegyzések

Hétvégi bevásárlás

2017.11.14. 21:15, Asuna

A hétvégén amikor otthon voltam a szombatomat többnyire vásárlással töltöttem, mivel édesanyámnak megint el kellett mennem vásárolni egy csomó mindent. A nagy bevásárlások közben magamra is áldoztam a saját pénzemből. ^^ Vettem az egyik nagy áruházban egy konyharuha készletet, amely számomra ilyen vidéki, erdei kunyhós hangulatot ébreszt. Vásároltam még egy készletnyi mézeskalács formát, mert ebben az évben Mazsival eldöntöttük, hogy mi magunk szeretnénk készíteni mézeskalácsokat és a nézelődés közben ráakadtam egy szőlővesszőkből kialakított díszre is, amely led égősorokkal van felszerelve. Csak bele kell raknom egy kristályvázába és már is ünnepi hangulatvilágítást tudhatok magaménak az asztalomon. A led fénye egyébként fehér színű, de szerintem ez a borítójáról is kivehető, ha valaki jobban megnézi. Nekem nagyon tetszenek.

A karácsonyfára is találtam néhány aranyos kis díszt és azokat is megvettem. Egyszerűen imádom a rénszarvasos díszeket odahaza édesanyáméknál is van egy fémből készült karácsonyi díszeink és azok is minden évben a fenyőfán kötnek ki. Ezt a hagyományt ebben az évben a saját karácsonyfánkon is bevezetem.

És ha már ennyire belelendültem a vásárlásba akkor megvettem a Mikulás ajándékokat. Az egyik boltban még lebeszéltem magam róluk, hogy nem kellenek nekem, hisz már felnőtt nő vagyok. Azonban a másikban olyan szemekkel nézett rám a maci, hogy egyszerűen képtelenség volt otthagyni és megvettem a jegesmedvét is meg a rénszarvast is. 

Őszintén azért nem írok már anyám állapotáról meg arról neki mit vettem, mert egyre nehezebben viselem ezt a kórház látogatás dolgot. Egyre reménytelenebb vagyok az irányába, hogy képes lesz felépülni, hiszen semmi akarat nincs benne. A mostani hétvégén az ehavi lakbérem elment arra, hogy neki bevásároltam és mindezért cserébe azt kaptam csak, hogy én az apámmal törődöm vele meg nem. És ez, hogy még ilyenkor is megvágja az embert, mérlegeli a szeretetem mértékét ez megöli az iránta érzett szeretetem. A napokban azért nem írtam, mert mire hazaértem a munkából rettenetesen fáradtnak éreztem magam. Igyekszem ennek ellenére anyámmal is toleráns lenni és nem haragudni rá. Nem tudom ez az időjárásnak köszönhető vagy elfojtott lelki eredetű dolgok tehetnek róla. De már nagyon belevagyok fáradva. Örülök neki, hogy édesapám végre hazakerül. Május óta kórházban van, ha jól számoltam akkor 189 napot töltött ott. Ha most mindez nem történt volna meg, akkor valószínűleg az esküvőmet tervezném és a babán is gondolkoznánk a kedvesemmel. Borzasztóan leterhel az is, hogy nem tudok csak úgy hazamenni se, mert gyakorlatilag a szabadnapjaim szintén erre mentek el. Apámnak meg annak ellenére, hogy nem mondja és csak mosolyog, szüksége van rám. Ezt nem panaszként írom, mert erről igazság szerint senki nem tehet, egyszerűen csak így alakultak a dolgok. A hétvégén iskolám lesz és apám is meg úgy mindenki a nagybátyámék meg a kedvesem is rám morogtak elég durván, hogy eszembe ne jusson hiányozni ezért az órákról, mert lemaradok. Az egyetlen indok, amiért talán hallgatok rájuk, az, hogy nagybátyámékra számíthatok, hogy figyelnek édesapámra. De alapvetően meg azt érzem, hogy haza kéne mennem.

Még nincs hozzászólás.
 

❤ Címkefelhő

❤ Kedvenceim

❤ Chat