Asuna's Sketchbook

Asuna's Sketchbook

Blog, Illusztrációk, Webdesign sablonok, Segédletek

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
❤ Blogbejegyzések

The Tea Break Award - Köszönet Dienah-nak

2017.11.05. 13:23, Asuna
Címkék: Award

Köszönet illeti Dienah góréasszonyt (come-crazy.gp) a megjelölésért a The Tea Break Award díjra.Mivel ma az óra közben töltöttem ki a kérdéseket, ezért a hangulati teázás délutánra marad. Egyszer már jelöltek a díjra, így én nem szándékozom újra kérdéseket feltenni, továbbra is, aki esetleg szeretné kitölteni a kérdéseimet, az ide kattintva megtalálja és kitöltheti őket. És ha netán kitöltenéd, akkor tessék jelezni, mert szívesen elolvasnám a válaszokat! 
 

Szabályok

1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.
2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.
3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.
4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.
5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod.
+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.

Idézetem

"Sohasem az a célom, hogy legyőzzem azt, akivel küzdök. Mindig arra törekszem, hogy aláássam az önbizalmát. Aki kételkedik önmagában, nem tud teljes erővel a győzelemre koncentrálni."
Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai

Kérdések és válaszok

És akkor essünk is neki Dienah kérdéseinek.

Szerinted hogyan következik majd be a világvége?
Szerintem vagy természeti katasztrófára számíthatunk vagy az ember által alkotott robotok fognak mindent elpusztítani. De az észak-koreaiak is esélyesek az első helyezésre.

Mi a véleményed a laposföld elméletekről?
Kíváncsian várom a közeljövőben a fejleményeket róla. Az emberek azt hiszik igaznak, ami a könyvekben leírt és elfogadott igazság, de ezeket is emberek állították és igazolták. Nem kizárt, hogy amit igaznak vélünk, az valójában a hamis válasz. Én nem tartom ezáltal ezt a feltételezést elképzelhetetlennek.

Mit szeretnél karácsonyra?
Az eddig megbeszéltek szerint Karácsonyra egy új ágyat veszünk. Nincsenek túl nagy kéréseim ebben az évben is szeretnék egy szép karácsonyfát venni meg majd kinézek valami Steam játékot.

Mi a véleményed a mulatósról? Esetleg van kedvenced?
Nem sűrűn hallgatok mulatóst, de lagzikban vagy falusi kocsmabulikon elengedhetetlen kellék a hangulathoz. Kedvencem A jó LaciBetyár mulatós nótái. XD

Kimosod a petpalackot mielőtt a szelektívbe rakod?
Szerintem kimosnám, ha nem a sima kukába kerülne, de mivel oda dobjuk ki, ezért csak jól összegyűrjük, hogy kevesebb helyet foglaljon el.

Milyen konstrukcióban szereted a legjobban a húslevest?
Húslevest szinte minden formában szeretem, egyik kedvenc levesem. Ami igazán fontos, hogy friss alapanyagokból készüljön, ha mi készítjük, mert akkor lesz igazán finom. Ha meg étteremben eszem, akkor szintén frissen legyen elkészítve. ∧∧ Mi Mazsival egyébként sóval, borssal, lestyánnal, korianderrel és szerecsendióval fűszerezzük, rakunk bele répát, fehérrépát, krumplit, fokhagymát, vöröshagymát, paradicsomot, zellergumót, brokkolit, karalábét, karfiolt, paprikacsumát és vagy marhahúsleves vagy csirkehúsleves készül nálunk.

Nyertél már valamilyen szerencsejátékon?
Kaparós sorsjegyen egy ezrest. Na meg tapasztalatot, hogy nem olyan jó ötlet a zsebpénzemet erre befektetni. Néha rám jön a késztetés (borzasztó ritkán) és mondom Mazsinak, hogy töltsünk ki egy lottót, hát ha befolyik a szerencse. Nos, egyenlőre még nem nyertem semmit rajta. De ami késik, nem múlik. Bár évente egyszer veszek kb., így azért nem növelem túlzottan az esélyeimet. 

A túróstészta sóval vagy cukorral?
Sóval szeretem, jó kis tejföllel és szalonnával. ∧∧ Bár régen a nagymamám, amikor még kicsi voltam cukrosan készített nekem, olyat már jó régen nem ettem. 

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.11.06. 21:02
Asuna

Laposföldhívő :DDD Szerencsére nem :D Csak ha netán addig szenvednek, hogy még a végén bebizonyítják, hogy a Föld tényleg lapos, akkor nem szeretnék a hitetlenek táborába kerülni. :c Utána olyan hülyének érzi magát az ember meg olyan lenéző tekinteteket kap, hogy mekkora csutka.

Egészségetekre váljék :D Tegnap nálam is ment és a kedves párom nézett is rám furán: Mitörtént veled asszony, távozz az asszonyból Lagzi Lajcsi! 

És köszönöm :3 Igyekszem mielőbb hozni valami újdonságot, most éppen beleástam magam a webszerkesztés rejtelmeibe.

Idézet
2017.11.06. 19:24
Dienah

Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat :D 

Laposföldhívő vagy? o.O vagy én vagyok hülye és nem bírom értelmezni amit odaírtál :D
A mulatóst pedig nagyonköszi, az egész koliháláslehet neked :3 azthallgatják amit én hallgatok *gonosz kacaj*
Szóval mégegyszer köszönöm :D látszólagértelmetlen kérdésekből megtaláltalak és ment a magánnyomozó kikémlelni hogy keddenként milyen zokni van rajtad ;)

Illetve gratulálok a vizsgádhoz (neírjakmákétkülönkommentet) és várom a további munkáidat :3

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

❤ Címkefelhő

❤ Kedvenceim

❤ Chat